Hoeve De Heuvel Blogt.

Volg nieuws over ons bedrijf.

Op wandel!

De dekstieren van Hoeve de Heuvel genieten momenteel van hun verblijf in open lucht.
Ze werken hier nog een tijdje verder aan hun conditie vooraleer ze terug aan het werk moeten gaan.
Onze dekstieren hebben allen een uitstekende stamboom!

Meer nieuwsberichten

Parthenais

Bon appetit

Deze dames zijn dankbaar voor al het veldwerk van de afgelopen tijd. In hun rantsoen zitten namelijk ook veel bestanddelen die door onszelf geteeld worden.

HoeveDeHeuvel

Nieuwe filmpjes online !

De afgelopen weken was er flink wat activiteit op onze akkers. Er werd geploegd, gras en maïs gezaaid en ook de eerste snede gras is

HoeveDeHeuvel

Veldwerk

Na het bemesten van het land wordt het stalmest samen met de bodembedekker ondergewerkt om een vruchtbare grond te bekomen voor het volgende gewas!

Parthenais

(H)eerlijk vlees!

De vleesstructuur van het Parthenaise rund is helemaal te vergelijken met dat van het Belgisch Witblauw rund en bovendien zijn er nauwelijks vetnerven te vinden.Er

Over

Hoeve De Heuvel