Hoeve De Heuvel Blogt.

Volg nieuws over ons bedrijf.

Het voorjaar lonkt maar toch nog enkele sfeerbeelden van onze boerderij in de sneeuw …

#letitsnow

Meer nieuwsberichten

Parthenais

Bon appetit

Deze dames zijn dankbaar voor al het veldwerk van de afgelopen tijd. In hun rantsoen zitten namelijk ook veel bestanddelen die door onszelf geteeld worden.

HoeveDeHeuvel

Nieuwe filmpjes online !

De afgelopen weken was er flink wat activiteit op onze akkers. Er werd geploegd, gras en maïs gezaaid en ook de eerste snede gras is

HoeveDeHeuvel

Veldwerk

Na het bemesten van het land wordt het stalmest samen met de bodembedekker ondergewerkt om een vruchtbare grond te bekomen voor het volgende gewas!

Parthenais

(H)eerlijk vlees!

De vleesstructuur van het Parthenaise rund is helemaal te vergelijken met dat van het Belgisch Witblauw rund en bovendien zijn er nauwelijks vetnerven te vinden.Er

Over

Hoeve De Heuvel