Hoeve De Heuvel Blogt.

Volg nieuws over ons bedrijf.

(H)eerlijk vlees!

De vleesstructuur van het Parthenaise rund is helemaal te vergelijken met dat van het Belgisch Witblauw rund en bovendien zijn er nauwelijks vetnerven te vinden.
Er wordt een rendement gehaald van 69% bruikbaar vlees.
Daarnaast kalven onze koeien ook nog eens bijna 100% natuurlijk af!

Meer nieuwsberichten

HoeveDeHeuvel

Baby, it’s cold outside …

Ons eerste kalfje van 2024 besliste om te komen net toen de eerste echte winterprik werd uitgedeeld. Om het goed warm te houden bij deze

Veldwerk

Aan het werk

Vorige maand werd een gedeelte van onze mäis gedorst. Zo behouden we de korrelmaïs die meer voedingswaarde heeft als snijmaïs. De plantresten blijven na het

Parthenais

Vol verwachting …

Nog even wachten en dan komt deze Franse bengel het ‘team’ versterken. Bij Hoeve de Heuvel werken we enkel met goedgekeurde dekstieren om zo een

Veldwerk

Voorjaar !!

Het mooie weer komt maar traag op gang dit jaar maar we zijn inmiddels wel volop aan de gang met het bewerken van onze akkers.De

Over

Hoeve De Heuvel